top of page

Motorsykkelpodden

Motorsykklepodden ble til høsten 2020, første episode ble lagt ut 26. Oktober 2020. Etter å ha forsøkt finne en Norsk podcast som handlet om motorsykkel. Det fantes ikke, så den måtte lages.

Podcasten er for deg som søker info, underholdning og inspirasjon når det kommer til motorsykkel. Alt fra det å ta mc-lappen til mc-forsikringer, om mc-dekk og mc-deler. 

Her kommer det gjester av alle mulige slag, fra de med mye kunnskap til de med stor eventyrlyst. Det vil også være monologer og samtaler med diverse interessante motorsykkelfolk. 

 

Kanskje du kjenner noen som er perfekt gjest? (Er lov å foreslå seg selv også)

                                                 Vi høres!

DSC00796 (1).JPG

Erik Kjuus

Erik Kjuus (født 1981) er en norsk roadracer og podcaster med raceteamet Kjuus-Racing og Motorsykkelpodden.  Motorsykkelinteressen har alltid vært der og hatt en stor rolle i livet til Erik.

Utdannet bilmekaniker, har også erfaringer som anleggs-mekaniker og jobbet i tunell-bransjen.

I 2021 var det tilbake på skolebenken igjen med digitalmarkedsføring. 

Roadracing karrièren startet i 1999 på en Aprilia rs 250. Med diverse Nasjonale og Skandinaviske satsinger. Med et lite opphold grunnet utdanning og verneplikt. I 2009 ble en Aprillia rsv milleR anskaffet og satsing gjenopprett. I 2015 deltok Erik Kjuus for første gang i race på Isle of man, i Manx grand prix på the moutain corse. Og etter dette har det vært denne type racing i fokus.

bottom of page